Inge siger velkommen

Teater og Musik Odsherred sæson 16 -17

Odsherred har fået et ny spillested i midten af Nykøbing S, Algade 36, og teaterforeningen flytter næsten alle forestillinger med til de nye og flotte lokaler.

Det er spændende, udfordrende og meget fantastisk at få lov til at være med til at skabe liv i de nyindrettede bygninger – så vi glæder os.

En af udfordringer er, at spillestedet er meget mindre, end vi er vant til, så vi har været nødt til at tage hensyn til loftshøjde, scenebredde og behovet for opsætning af teknik, når vi skulle vælge forestillinger. Men vi synes, vi har et flot program klar, som opfylder alle vores ønsker om at være eksperimenterende, underholdende og helt igennem professionelt.

Programmet er desuden udvidet med endnu flere spændende forestillinger, så vi i denne sæson tilbyder 13 aftenforestillinger og 7 familieforestillinger.

Repertoiret spænder lige fra politisk teater om ytringsfrihed og religion til den mere underholdende komedie, dans, masser af musik og sange – lige fra filmmusik til opera.

Vi glæder os til at se både en masse nye tilskuere, som impulsivt køber en teaterbillet og ikke mindst til at gense vores trofaste publikum, som elsker teater i Odsherred.

 

På bestyrelsens vegne

Inge Risom